1-1 مکانیزاسیون

انبار شدن تراکتورها، ناشی از محدودیت‌های ویروس کروناست

مدیرعامل مجتمع تراکتورسازی ایران در تبریز گفت: انبار تراکتور در این کارخانه به دلیل توقف حمل و نقل بر اثر شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌های تردد جاده‌ای در ماه‌های اسفند پارسال و فروردین امسال است.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، ابوالفتح ابراهیمی در گفت‌وگویی افزود: مطالبی که به تازگی راجع به انبار تراکتور در پارکینگ فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در برخی رسانه‌ها منتشر شده، نشان‌دهنده واقعیت موجود نیست.

وی اظهار کرد: تراکتورهای پیش‌فروش شده در اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ماه امسال، امکان ارسال نداشته‌اند و به همین دلیل، بیش از ۲ هزار دستگاه تراکتور در پارکینگ تجمیع شده است که با از سرگیری روند تحویل از پایان اردیبهشت، به زودی پارکینگ به حالت عادی برمی‌گردد.

مدیرعامل تراکتورسازی ایران در خصوص افزایش قیمت چند باره تراکتورها، با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد قطعات تولیدات این شرکت داخلی است، اضافه کرد: از آنجا که ریخته‌گری تراکتورسازی، اولین مرحله از خط تولید مجموعه و ماده اولیه آن نیز آهن قراضه است، افزایش چشمگیر قیمت آن از ۹۷۰ تومان در سال ۹۷ به ۵۲۰۰ تومان در سال جاری به صورت مستقیم بر افزایش قیمت محصول تراکتور تأثیرگذار بوده است.

وی ادامه داد: با لحاظ افزایش قیمت ماده اولیه، قیمت تراکتور هم باید ۵ برابر بشود، ولی به دلیل حمایت از کشاورزان و تلاش برای ارتقای بهره‌وری، سعی شده است حداکثر ۲.۵ برابر افزایش قیمت داشته باشیم.

صراحی، رئیس برنامه‌ریزی فروش مجتمع صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در ادامه گفت: تمام محصولات ما به صورت پیش‌فروش و فقط از طریق ۱۸۰ نمایندگی موجود در سراسر کشور ارسال می‌شود و از آنجا که روند تحویل نیز مراحل مختلفی دارد، در مجموع فرآیند تحویل ۴ تا ۱۰ روز طول می‌کشد.

وی افزود: بیمه تراکتورها، پلاک‌گذاری اولیه در پارکینگ و تکمیل پرونده در راهنمایی و رانندگی، مهم‌ترین مراحلی است که قبل از رسیدن تراکتور به اراضی کشاورزی انجام می‌شود.

صراحی ادامه داد: با ارسال روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستگاه تراکتور به استان‌های مختلف، تحویل پیش‌فروش اسفند ۹۸ تا ۲ هفته دیگر به پایان می‌رسد و روند واگذاری تراکتورهای پیش‌فروش ۹۹ آغاز می‌شود.

تراکتورسازی ایران تنها تأمین‌کننده تراکتور بخش کشاورزی کشور است و این تراکتورها را سالانه حداقل در ۱۴ مدل مختلف تولید می‌کند.

این گروه صنعتی با هدف‌گذاری ۱۰ تا ۱۵ درصدی صادرات در سال جهش تولید، امسال ۲۵ هزار دستگاه تراکتور روانه بازارهای داخلی و خارجی خواهد کرد.

 

شهریور99-سال41-شماره489-ص13

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا